far och fläng..

2009-08-17 @ 20:38:43

igår var det ju bio. det blev en spansk film, "Brustna omfamningar" med Penelope Cruz. Den var nog riktigt sevärd. lite twistad så där som alla spanska filmer är men ändå helt bra. Dessutom var det roligt att träffa Anneli igen efter hela sommarens uppehåll.

     

idag kom gubben och dottern hem från fammo. Tösen var så glad att se mig och vi har haft en helt ljuvlig dag idag. Hon har varit på gott humör hela dagen och det har varit mycket skratt och lek.



Imoron blir det Stockholm och Gröna Lund för familjen. och en natt på hotell, roligt... tänk på den goda hotell frukosten. det blir på Scandic Hotell Continental.. lite lyx får det ju gärna vara ibland. Vi hoppas på någålunda väder bara för då är det ju lite roligare att åka och vara ute. men men det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

 

Vi kommer i alla fall hem på onsdag och så blir det packning och flytt för på torsdag bär det av till Örebro för flytt av Sophia. Vi stannar en natt där för att sen försöka ha en skön helg med inte så mycket program och börja gå in i vardagen igen.




Hej hopp för nu. Skriver här mellan varven då jag har tid..

Kramizzzz

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback