packat och klart..nästan

2009-07-24 @ 22:23:27

igår fick jag ett så där passligt infall klockan sju på kvällen. jag kom på att jag ville byta sovrum, så det var bara att börja packa ihop grejer, övertala min man att vi nog skall göra det så att han kunde börja ta isär sängen, laga lite grönsaker och dipp så att vi hade lite flytt gott. Sen börja vi och resultatet blev att vi nu har sovrummet vägg i vägg med tösen på övre våningen och vårt gamla sovrum blev ett gäst/arbetsrum, vilket i sinom tid bli ett barnrum. Lite färg genom gardiner och någon fin byrå ska det ännu komma i sovrummet men annars kändes det riktigt bra och trivsamt.



dagen har gått till att vara på stan och köpa en ny kaffekokare, ett par farkkun och annat smått och gott som behövdes. sen hem för att försöka plocka klart efter gårdagens flytt och börja packa. vi åker imorgon till Ekenäs för att gubben skall giga där, och jag följer med för att träffa mina underbara systrar, systerdotter, mamma och pappa samt vänner och tösen är förstås ivrig att träffa gumor, moster, kusin, mommo och mofa.



nu börjar allt i alla fall bli klart och snart blir det nog läggdags.. är riktigt trött idag.. och dessutom har jag nån j***a förkylning på gång. kanske det blir nån slapp film i sängen. kanske lite Loranga, Masarin och Dartanjang, vilket för övrigt är världens roligaste barnprogram.. riktigt skrattfyllt och värt att se.

ha det bäst alla där ute och om inte förr så återkommer jag om cirka en vecka..
CIAO!!!

snö i juli?

2009-07-23 @ 15:56:16



hörde det mest bisarra på radion idag. en ringde in och berättade att det hade kommit 10 cm snö inatt i Sandviken. Det första jag tänkte på var att finns det någå annat sandviken än det som ligger 30 km härifrån oss.. dessutom hade de 10 grader idag och vi har närmare 25. kan det skilja så mycket på en så liten sträcka eller finns det nån annan plats i detta avlånga land som heter sandviken?? hm.. men snö i juli är ändå helt fel.. får inte förekomma.

traditionella könsroller

2009-07-22 @ 21:00:00

i morse var det tidig väckning.. usch.. skulle iväg till mvc för en helt vanlig koll. allt var bra, men tydligen har jag en jätte baby i magen. har ninte gått upp många kilon, men min mage var STOOOOOR. så får se vad det blir för jätte som kommer ut så småningom. annars var allt bra. mera frisk kan man väl inte bli, bra blodvärden, bra blodtryck och knallen hade fina hjärtljud. gubben och stumpan var också med så stumpan fick höra på sina hjärtljud hon med. och berätta åt barnmorskan att hon har också en baby i magen, som kommer ut så där alla dagar.

när vi kom hem igen vilade vi alla en stund och jag vaknade av att min telefon ringde.. försäkringskassan..DE SKA BETALA PENGAR ÅT MIG!! blev hur glad som helst. nu var det fixat och det var så skönt.

efter det åkte vi till järnvägsmuséet och fördrev lite tid genom att klättra upp och ner i olika tåg och lok, lekte lite med tågbanor osv.

när vi kom hem körde vi igång med riktiga traditionella könsmönster från nångång för länge sen. gubben fixade på bilen och jag bakade semlor (alltså bröd för er svenskar), diskade och lagade mat. när allt var klart tog gubben en öl och jag började hänga tvätt. Sen var det dags för kvällis och i.o.f.s. så bröts rollerna när gubben gick upp och lade lillisen i säng för att sova. Men jag konstaterade nog att vilken tur att man lever nu och slipper göra allt det där alla dagar, för jag skulle inte fixa det..nej usch och blä för traditionella könsroller, åtminstone till en del. sen att jag skulle göra något åt bilen skulle vara mera katastrof än nytta och dyrt skulle det bli.

nu lite slapp och slö i soffan och sen hopp i säng.
sov gott allihop och dröm sött.. gonatti gonatti..

städdagen med plättslut

2009-07-22 @ 11:33:41

ja, igår städade vi hela lägenheten och vi blev klara till slut, fast jag ärligt talat inte trodde att det fanns ett slut.

garderoben tömde jag och hittade då också vagnen som förstås skulle prövas av lillisen. efter att hon hade prövat den så skulle alla djuren plockas in där och bäddas ner.



Förutom allt städande blev det lite babygrejer shopping.. och fy f** vad dyrt det var. Skulle köpa en ståbräda så stumpan kan åka när knallen är i vagnen. JAg hade sett att de kostar kring 400 kronor, men jag hade aldrig märkt att det är skillnad på olika märken, tänkte bara att alla passar alla vagnar, men NEJ!! Så som tack för att vi har köpt en dyr och bra ordentlig vagn då för över 3 år sedan så kostade bräden nästan 800 kronor. vad glad man blir... NOOOOT.

Efter att stojande och städande blev det plättkalas. Far och dotter hjälptes åt att vispa grädde och förstås smaka på den efteråt.
'

Och mumma vad resultatet blev..

städdag.. usch..

2009-07-21 @ 11:40:43

USCH!!! idag måste jag städa. Hela lägenheten är helt upp och ner. garderoberna skall tömmas och redas upp, allas klädskåp ska städas och rensas ur, golven ska tömmas för att dammsugas och torkas av.. JAG HATAR ATT STÄDA!! Vet liksom inte hur jag ska komma ur det här idag. finns nog ingen utväg tror jag..
Nåja, nu ska jag väl försöka komma igång. Men var ska jag börja?? sovrummet kanske.. eller vardagsrummet.. nej jag vet inte.
Kom någon och rädda mig!!!

Ha det bra alla ni som inte behöver städa och ni som måste göra det så skall ni veta att jag känner medlidande.. verkligen..

Förresten, idag fyller Sophia år. Stora grattisar till henne. Och stora grattisar till min största syster också för hon har namnsdag. GRATTIS!!

en hel dag med familjen

2009-07-20 @ 20:59:48

                              
     

Efter en LÅÅÅÅÅNG frukost bestämde vi oss för att åka jungle citylekland för att fördriva dagen. Det blev alltså en heldag med lek för lillisen och nog för gubbsen och mig också. Fast lite tråkigt var det ju när jag inte kunde hoppa på studsmattorna eller i hoppslottet osv. Knallen skulle nog inte ha tyckt lika mycket om det som jag, så jag beslöt mig att låta bli.
Det var i alla fall roligt att se hur lillisen har vuxit och utvecklats sen senast vi var där (nångång i höstas tror jag). Nu var hon överallt, vågade klättra, falla och hoppa och studsa. Riktigt roligt att se faktiskt. Och vi var ju inte precis de enda som hade tänkt på att åka dit idag, så det var fullt hus med massa liv osv.

När vi kom hem hade vi en trött tös som MÅSTE vara vaken för att somna lite tidigare än igår kväll, så det blev lek, pussel, spel och slängande av en boll ner för trapporna (gumors idé).

Summan av allt så har det varit en dag som började nere men börsen för den steg MASSOR tills den var slut.

Ha det bra mina vänner.

regn, regn, regn

2009-07-20 @ 09:45:34

usch va det regnar idag. börjar bli riktigt tråkigt med det här vädret. Jag som hade hoppats på fint väder den här veckan så familjen skulle kunna åka på utflykt och sånt. Men det ser inte lovande ut just nu.
Sitter nu vid fruksot bordet och väntar på att lillisen skulle ta och äta sin frukost. Hon har aldrig varit för att äta så mycket frukost, men konstigt att hon ska upp på moron för att hon är hungrig och sen ska hon inte ha. Jag är riktigt trött på att alltid slänga en massa mat, så nu har hon inget val, utan hon SKALL äta det hon har på tallriken, vilket inte är mycket. Gubben bara sover.. och sover.. Men han vaknar väl just när jag har dukat undan, kan jag tänka mig och så frågar han varför jag inte har väckt honom.. men men..

Funderade faktiskt på att åka till djungel city med henne sen. Tyvärr kan jag ju inte hoppa och studsa i alla klätterställningar och rutschbanor och så pg.a. knallen i magen, men någonting måste vi göra, förutom att sitta inne här hemma hela dagen. Vi är flera som blir tokiga då.. =)

Ha en bra dag allihop och vi får väl alla veta sen hur min dag blev och vad jag hittade på åt oss.

överraskning

2009-07-19 @ 18:12:28

fick en present av min snälla man när han kom hem från jobbet.. Han hade köpt tunikan som jag hade dreglat över tidigare i veckan.. den var på rea.. Så nu har jag en ny en.. Jeeeeee!!!!

lugnet före stormen, men en skön storm

2009-07-19 @ 18:05:45



Så var både dotter och man hemma igen. Skönt att vara samlade igen, men full rulle är det. Allt är liksom som vanligt.. Lite gemensam vila och så fanns det fullt med energi igen.
 Tösen har plockat ut en alla böcker som redan var bortplockade för enligt mig behöver hon mer avancerade böcker. Ja, dom är ute och över hela köksgolvet. Hon plockade ut en åt gången och när den var läst kom hon till mig och sa "mamma, jag tror jag behöver hämta en till bok" och så hämtade hon följande.



Gubben kom hem, såg högen med räkningar och började öppna.. och betala.. Ja, allt är som vanligt.



Helgen var lugn i dotters och väns sällskap. På fredag kväll blev det lite god tacogratäng och en massa prat som behövdes uppdateras. Lördagsmorgon blev sen och utdragen, men sen åkte vi till stranden och slappade..skönt.



Nu blir det en vecka hemma fylld av Furuvik besök, fixande av bilen, skåpstädande och bara trevlig familjesamvaro..Får se hur länge den varar.. =) Sen åker vi till Ekenäs för lite gig och för att träffa släkt och vänner.

Ha det så bra alla där ute.

blixter och dunder

2009-07-16 @ 14:23:58



vilket åskväder som kom över oss idag. Morgonen var varm och solig. När jag kom till sjukhuset så var det mulet och regnet började komma. I stan regnade det också och på väg hem igen så minskade det, ,men mitt i allt blev det alldeles mörkt och blixtar och åska syntes och hördes. Det regnade så mycket att det var alldeles vitt när jag såg ut genom fönstret.
Nu börjar det klarna upp igen och får se om det blir solstolen idag ännu..

min tripp till helsingfors

2009-07-15 @ 20:13:58

Det var så roligt att få träffa dom i Helsingfors. Först åt vi lihis på salutorget och till efterrätt blev det en possu (alltså munkgris). Det var riktigt mums och man fick nog i sig det fett behov man behöver för en månad framåt tror jag, men så blir det ibland.
När vi satt där på torget kom en karl och en kvinna och stanna och titta länge på oss. efter en stund berätta karln om att de skulle göra ett inslag i en tidning om mode och temat var blommigt. Så klart så råka jag ha en blomaktig klänning på mig och de ville att jag skulle medverka. Jag försökte säga att jag nog inte har så mycket att säga om mode, men han börja ren att fråga frågor av mig. Varifrån jag hade köpt klänningen, sandalerna, solglasögonen. Vad de hade kostat och vad jag har för klädstil. Va f**!! Jag har hur många olika kläder som helst i mitt skåp. Inte vet jag vilken stil jag har. Nåja, pricken på i var ju att de tog en helkropps bild av mig där de tyckte att jag skulle posera.. MITT PÅ SALUTORGET I HELSINGFORS.. Hon som tog bilderna sa att jag skulle var helt avslappnad. Avslappnad jag när jag ska posera..Don´t think so.. Nåja, så på lördag är man i en finsk tidning och uttrycker sin ENORMA kännedom om mode.. Den ni!!!

Efter torget gick syrran och jag i lite butiker medan karlfolket satte sig på terass, ja de hade förståss mosters gullunge med sig. Efter det blev det pizza lunch förutom för syster som åt sallad. Efter det blev det mera terass med kaffe och chokladkaka för mig..mums..

Sen var det dags att bege sig till båten igen. Lite shoppning hann jag på. Köpte en ny börs för min var alldeles trasig. Hittade en väska som kosta 120 euro men min man behaga sig inte att köpa den åt mig..konstig människa han är..=) På båten blev det förstås godis handel.. Hittade en SÅÅÅ fin tunika också men den j****n kostade 80 euro, tyckte väl att det var lite att ta i.. Så det blev inget köp.. tyvärr..

Nu hemma igen och vänta på att resten av familjen skall samlas så småningom..  
Ha det bra och gonatti gonatti när det behagas att börja sova.


            

när man är alldeles ensam..

2009-07-15 @ 15:34:09

Så var man hemma igen..alldeles ensam. Inga barn, ingen man.. bara jag och huset.. känns lite konstigt faktiskt. Det har nog aldrig hänt sen jag flyttade hit till Gävle. för innan vi hade lilltrollet så var ju åtminstone S här och hade lite ljud när snubben var på jobb.. men nu är det helt tomt. första gången helt utan familjen..snyft..
Men ska nog ta vara på den tiden också. Ska nämligen sola, sova länge, äta när jag vill, äta vad jag vill och helt enkelt göra vad jag vill.. Kan vara skönt det också och dessutom är det bara för ett par dagar.
Nepps, nu ut i solen och få lite färg..

Ha det bra familjen, vänner och bekanta, ja alla ni som vill ha det bra.

varför åka båt

2009-07-13 @ 15:43:09



Sitter nu i hytten på Mariella medan P är och soundcheckar. Ska åka med över en kryssning för att träffa familj och vänner imoron i Helsingfors. Så det blir en liten tur. Men ikväll blir det nog väl godis och bok när herrn är på jobb.. sköönt..
Ha en bra början på veckan alla ni som jobbar och ni andra ska njuta av er ledighet.. 

varför text från resa..

2009-07-12 @ 23:04:56

Här kommer lite bilder från vår resa till Vadstena och Händelöp. Lite smått och gott.. gig, vatten läckage i tåget, stop kanppar i tåget, stanna skylt i tåget, skärifest, uppackning av instrument, min man, sMackyDonalds mat, mopo med flak som jag för övrigt vill ha (tänk va praktiskt att lägga barnen där och åka iväg =) ) osv...

varför?? jo därför!!

2009-07-12 @ 21:47:53

Här kommer lite roligt för er som kan finska.. Det blir ju en blandning med tanke på blandat språk bland släktingar och vänner..

1. Ota kännykkä esiin.
2. Valitse saapuneet viestit.
3. Vastaa kysymyksiin saapuneiden viestien ensimmäisellä lauseella.
4. Kysymys 1 - ensimmäinen lause ensimmäisestä viestistä.
5. Kysymys 2 - ensimmäinen lause toisesta viestistä, jne...
6. Liitä muistiinpanoon 9 henkilöä.


1. Mitä sanoisit, jos kumppanisi olisi ollut uskoton?
Tack för alla paket och för att ni var med och gjorde Linns första födelsedag så fin!!

2. Mitä sanot aina parhaalle ystävällesi?
Oj nej!

3. Mitä sanot ensimmäisenä, kun ystäväsi on joutunut bussin yliajamaksi?
Hej hopp!

4. Mikä on ruminta, mitä voisit sanoa vihamiehellesi?
Hej du!

5. Mitä äitisi sanoo ennenkuin menet nukkumaan?
Nu e vi klara med uppackning o soundcheck o börjar röra oss hemåt nu.

6. Mitä huutaisit, jos voittaisit miljoonan?
Vila nu ordentligt.

7. Mitä sanoisit Jumalalle, jos tapaisit hänet?
Ska ni stanna på barbecue där?

8. Mitä haluat kuulla kaikkein eniten?
Måste tänka.

9. Mitkä tulevat olemaan viimeiset sanasi?
Hej pussgurkan!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pröva det, det är verkligen roligt.. Ni som skickar meddelanden åt mig känner kanske igen er här och där..

varför längtan kan bli så stor

2009-07-12 @ 18:32:41

pratade just med lilltösen.. Nu har hon varit hos mommo i en vecka och idag har hon åkt med mofa för att vara på lande med honom. första gången som hon sa åt mig att hon nog vill komma hem nu.. lilla vännen min.. och vad kan man göra förutom att bara bita ihop och säga att några dagar ännu med mofa och sen kommer hon hem.
Det som också gör så ont är att hon alltid vill prata med mig men när jag säger att hon får prata med pappa så säger hon att hon inte vill. Ser ju på gubben hur det känns för honom.. stackare.. får ta extra hand om honom nu.. lite puss och kram och sånt så hoppas vi på att det blir bättre.
Det blev mycket saknad och ledsamt nu här, men så är det när barnen är så kära...

Nu ska jag börja packa så att jag kan åka med P imoron när han åker på jobb för att träffa min äldstaste syster och hennes tös (och man). Det är första gången som jag får vara bara moster. Andra gånger när vi har träffats så har lillisen alltid varit med så det har varit lite svartsjukedrama, men nu kan jag rå om henne och vara moster. Det är så länge sen sist bara så hoppas hon kommer ihåg mig och inte bara är rädd för mig. P har ju träffat henne mer än jag....fräckt...
Tyvärr träffar jag inga andra familjemedlemmar eftersom de jobbar och är på lande men roligt att få träffa någon i alla fall. Och sen kommer Danne också och det är ju nästan som familj.
Nej nu måste jag börja PACKA!

Kram på er alla.

varför jag sitter på tåget

2009-07-12 @ 13:27:51

sitter på tåget nu och är på väg hem igen. Har varit roligt och en skön resa fast lite jobbigt att åka så mycket tåg. vilken tur att man intehar et jobb som kräver så mycket sånt.

Jag uppdaterar mera om själva kvällen igår men vi var med om nånting roligt på tåget eller egentligen rälsbussen mellan västervik och linköping. eftersom det har varit visfestival i västervik så kom det ju en och annan mer eller mindre berusad ombord. I alla fall så var det två par som kom ombord, kvinnorna var välklädda och uppiffademedan männen hade short och t-shirts var den ena ha che guevara på sin och den andra pripps blå..redan var en rolig blandning. männen var då ganska bra på lyset så de första de gör när de kommer in är att de högt diskuterar sins emellan att "vem stiger upp för oss äldre" på ett skämtsamt vis.. Kvinnorna som var  med dem tyckte att de skulle ta följande rälsbuss eftersom det var så mycket folk ombord så de inte fick någon sittplats.. "Men Hasse, vi tar nästa tåg", var på Hasse svarade "Nej för fan heller det går ju först om en timme, nu ska vi hem". Nåja i alla fall så fanns det ingenting störande med dem utan bara underhållande, men liktförbannat såvar det en kärring som blev sur och butter för att den ena stötte till henne lite.. Hur onödig kan man bli..??
Nåja underhållingen tog slut när de hamnade ta en buss vid en mellan station för att det var så full.. då somnade jag.. Vaknade igen när det började kännas som om jag var inne i en bastu.. Rälsbuss jäveln hade värme på.. suck..
Men nu är vi på ett nytt tåg som tar oss hela vägen hem till Gävle..

Kommer bilder senare, på t.ex. stopknappar som fanns i tåget och sånt..lit speciellt. Nu fyra timmar tåg..

Ha det bra allihop..

varför jag sitter i en stuga

2009-07-11 @ 18:44:56

igår var det vadstena vilket var riktigt roligt. Gubbsen med de andra hade så roligt när de spelade och de lät verkligen riktigt bra. Bara för att nämna så har de aldrig övat tillsammans, de har spelat en gång förut tillsammans och den här gången hade de ingen låtlista eller någon pärm. Så om de möjligtvis skulle öva lite så skulle det vara mer än bra. Hazze är ju otrolig på bas och Bsse har ju också en ganska lång karriär på trummor så det finns att ge. Sen är det förstås min man som är otroligt duktig han med så det var en bra blandning.


 


Här är nu hela bandet in action.

Nu är det händelöp och landemiljö som gäller vilket är orsaken till att jag sitter i en stuga. Skönt att jag också får känna på skärin och landet lite. Skulle gärna stanna lite längre bara. Nu ska jag gå på ute fest och lyssna på gubben.
Ha det bra och take care..

varför jag är trött

2009-07-10 @ 10:47:28

nu är gubbsen och jag på väg till vadstena med tåg. känns lite jobbigt eftersom jag har sovit en halv timme inatt.. suck.. tittade sista gången på klockan kvart över 5 och kvart före sex ringde den. Då var det dags att stiga upp och gå och duscha och klä på sig för att åka till sjukhuset och få en liten manick fastlagd på mig. Nu har jag alltså en blodsockermätare på mig som mäter mitt blodsocker konstant.



Den första manicken visar vad mitt blodsocker är och den andra, jo Maria, är fastsatt i skinnet med en nål eller liknande och ska vara där i 5 dagar för att mäta blodsockret. Ska bli ganska roligt att få se hur och när mitt blodsocker är det ena eller det andra.
Nåja, nu är vi då på väg och imoron blir det Händelöp. Jag leker bara groupie när herrn ska spela..haha..
Men som sagt så är jag trött så nu ska jag SOOOOOVA...
Nati nati till alla där ute.

saknad..

2009-07-09 @ 19:04:16



I packandets stund var man också      Avresedag med egen väska och allt.
måste pröva de kläder som skall         Just innan hon reste iväg med  
med.                                                 mommo.




Usch vad jobbigt det kändes nu att vara borta från tösen. Hon har varit borta i tre dygn och ska ännu vara borta många dagar. Tänk att saknaden kan vara så olika. Gubbsen är ju borta mest hela tiden och det klara jag liksom av men tösen är ju så liten..fast hon inte är det. Dessutom talade jag en stund med henne i telefon idag och det rikigt skar i bröstet.. Kanske det känns jobbigt när jag inte har något att göra just nu, men det är bra övning.. bara bra.. Behöver mera övning..
Och gubbsen bara jobbar.. jobbar.. och jobbar.. är han inte ute på jobb så förbereder han sig att för jobbet.. Inte mycket till sällskap det, därför blir det väl att skriva här så mycket..
Ha det bra där ute..

jobbigt i början..

2009-07-09 @ 15:27:25

Varför är det så jobbigt att börja läsa en ny bok?? Början är så seg.. Varför???? Det ska ju vara en bra bok, har jag hört och dessutom vill jag se filmen när jag har läst boken.
.

sicket väder..

2009-07-09 @ 12:15:54



Usch idag är det rikgit ruggit väder. Det stormar och öser ner.. Samtidigt som det är tråkigt så är det ganska skönt att bara kunna ligga inne och pösa.. För mig blir det nog godis, min ny inköpta bok (Män som hatar kvinnor, jo jag vet att jag borde ha läst den för länge sen men när mitt läsande är vanligtvis fyllt av endast studentlitteratur och då är Kalle det enda jag orkar läsa på sidan om, så nu har jag min chans), lite film och allmänt slapp. Stackars gubbsen som MÅSTE gå ut och åka och köpa strängar inför jobb. Han försöker förbrilt övertala mig att åka men NEJ. ABSOLUT NEJ!!
Hade för övrigt en väldigt skön morgon. Vaknade 10.30 av att min kära yster ringde (hon har tråkigt på jobb och är i stort behov av mitt sällskap, vilket jag förstår, haha). Så jag har kommit på att det finns åtminstone en bra fördel att sakna sin dotter och det är att man får sovmorgon alla mornar om man så vill. Betyder ju dock att man inte har ett jobb man måste gå till. Men i alla fall så hade jag nästan glömt hur skönt det är att få sova på morgonen..
Igår var det jätte god middag och musik efter det. Jag åt kycklingfilé med rödvin- och apelsinsås och till efterrätt blev det kladdkaka med varm jorgubbskompott och grädde.. mums.. Gubbsen åt också jätte gott nämligen kalvytterfilé med nån slags whisky sås och aftereight cheesecake till efterrätt.. väldigt mums det också. sen lyssnade vi på Nanne som sjöng hela 35 minuter.. Men hon hann med alla klassiker, så som Avundsjuk, Kom och håll mig, Sånt é livet, Den vilda, Det vackraste( som för övrigt hon har skrivit men inte sjungit) osv.. Roligt med lite annat emellanåt så här i vardagen. Dessutom dök också Babsan upp och "hon" är ju lite rolig att lyssna på..
                                                            



Nej nu ska jag börja läsa lite.. Ha det bra alla där ute..

vila, middag, musik..

2009-07-08 @ 15:17:07

Ligger i soffan och lyssnar på Leonard Cohen.. Gubben är 70+ och var ifjol och turnerade..vilket liv.. men once a musiker, always a musiker.. trust me.. jag vet.. Nåja, ligger nu i alla fall här och funderar på hur jag ska lösa allt med föräkringskassan. Är ju sjukskriven och de vil inte betala några pengar åt mig eftersom jag int har en plan att jobba i 6 månader.. svårt att göra det eftersom jag i vanliga fall studerar och i höst blir det mammaledighet.. men dt ordnar sig väl.
På tal om mammaledighet så är det full rulle i magen. Knallen bara sparkar och rör sig konstant och börjar alltid direkt när jag ska vila. Kanke den lever ut allt nu så det blir ett lugnt barn sen när det är dags att komma ut.. Trötta ut dig bara så du sover långa nätter när du kommer ut.. =)
Ikväll blir det i alla fall middag med min man på Söderhielmska gården och lite Nanne Grönvall efter det. Hoppas det inte börjar regna och håller sig någorlunda varmt. Ska bli riktigt roligt att komma ut lite bara på tumis.
Nu ska jag nog försöka vila lite så jag sen orkar ikväll vara social och trevlig..

          

In memoriam

2009-07-07 @ 19:25:42

Minnesstund för Michael Jackson från Staple Center

Minnesstund för Michael Jackson från Staples Center

grått, grått, grått

2009-07-07 @ 19:20:13

usch vad grått och trist väder det har varit idag. Men ändå ganska skönt att bara kunna ligga inne och slöa utan att ha dåligt samvete. Ja, nu är det ju bara gubben och jag som är hemma och försöker underhålla varnadra. Mamma var här igår och plockade med sig lilltösen och åkte till Finland med henne. Roligt för henne och väldigt ledsamt för mamma här hemma.. men men det blir nog bra.. och imoron blir det ju sovmoron eftersom lillisen inte är hemma och själv är sjukskriven. Ännu nästan 4 veckor sjukskrivning och sen hoppas jag på att få gå på jobb ett par veckor. Och därefter början väntan på att spricka..väntar så...
Det var allt för nu.. Ha det bra där ute..

Välkommen till min nya blogg!

2009-07-07 @ 17:37:19