varför jag sitter på tåget

2009-07-12 @ 13:27:51

sitter på tåget nu och är på väg hem igen. Har varit roligt och en skön resa fast lite jobbigt att åka så mycket tåg. vilken tur att man intehar et jobb som kräver så mycket sånt.

Jag uppdaterar mera om själva kvällen igår men vi var med om nånting roligt på tåget eller egentligen rälsbussen mellan västervik och linköping. eftersom det har varit visfestival i västervik så kom det ju en och annan mer eller mindre berusad ombord. I alla fall så var det två par som kom ombord, kvinnorna var välklädda och uppiffademedan männen hade short och t-shirts var den ena ha che guevara på sin och den andra pripps blå..redan var en rolig blandning. männen var då ganska bra på lyset så de första de gör när de kommer in är att de högt diskuterar sins emellan att "vem stiger upp för oss äldre" på ett skämtsamt vis.. Kvinnorna som var  med dem tyckte att de skulle ta följande rälsbuss eftersom det var så mycket folk ombord så de inte fick någon sittplats.. "Men Hasse, vi tar nästa tåg", var på Hasse svarade "Nej för fan heller det går ju först om en timme, nu ska vi hem". Nåja i alla fall så fanns det ingenting störande med dem utan bara underhållande, men liktförbannat såvar det en kärring som blev sur och butter för att den ena stötte till henne lite.. Hur onödig kan man bli..??
Nåja underhållingen tog slut när de hamnade ta en buss vid en mellan station för att det var så full.. då somnade jag.. Vaknade igen när det började kännas som om jag var inne i en bastu.. Rälsbuss jäveln hade värme på.. suck..
Men nu är vi på ett nytt tåg som tar oss hela vägen hem till Gävle..

Kommer bilder senare, på t.ex. stopknappar som fanns i tåget och sånt..lit speciellt. Nu fyra timmar tåg..

Ha det bra allihop..

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback