snart på hemväg igen

2009-11-28 @ 22:13:47

så har det gått över en vecka och resan är snart slut för den här gången igen. nu har Peter anlänt till Vasa och vi är hos svärmor. har firat lite lilla jul idag och öppnat paket och sånt.

dagarna hos syrran gick fort, som vanligt. vi var till tropiclandia och simma, alla julklappar blev köpta på stan och så blev det bastubad med HK Knack på bastu ugnen, och musse pigg våfflor och parkbesök i regn och rusk. men vi hade roligt och det känns alltid lika tomt att åka iväg från familjen. men snart är Maria hemma hos oss igen.

nu är i alla fall resan snart slut och imorgon är det dags att packa ihop igen och köra bilen mot Åbo för att ta båten till Stockholm och sen bilen hem till Gävle. hemma igen blir det full fart med klädtvätt, packa inför besöket hos Sophia och planering och lite förberedelser inför dopet. dessutom ska det lite julpyntas och det tycker jag om. mycket ljus och hög elräkning. =) (fast det tycker jag nog inte om..)

tack alla som vi har varit hos den här gången, dvs. pappa, mamma och B., Maria och svärmor. dessutom tack så mycket till Johanna med familj och mommo och mofa för att ni kom till mamma och hälsa på. snart ses vi igen!!

Kram på er alla mina kära.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback