god jul

2010-12-18 @ 22:56:11

så var paketen packade, väskorna packade och bilen packad. så imoron bär det av för att fira jul. ska bli så roligt att få åka och träffa alla. det känns riktigt som en mini semester. bara för att komma bort härifrån och slippa tänka på att någå skola eller annat skit här måste bli gjort. så



bocken

2010-12-17 @ 14:21:25




skulle den passa bättre i stockholm eller ska den vara här i gävle?!?! enligt vissa så borde den tydligen vara i stockholm. läs det.

julpresent

2010-12-17 @ 12:18:20

och så var årets sedvanliga julpresent till världens bästa dagmamma gjord. (varning för dålig bild!!) 



i år fylldes den med bröd, pepparkakor, julgodis, julstjärnor/tårtor, choklad och små tomtar. och så blev det en bukett med röda tulpaner, bara för att jag ville ha men onödigt att köpa hem när vi ändå åker snart. blev en del, men det är Ginnie åtminstone värd. =)

nu ut och springa. idag blir det med barnvagn eftersom lova är hemma och snorar och hostar. det blir dag 3 av 36 idag så det är bara att köra hårt.

kram

2010-12-16 @ 13:30:57



nu när jag är ledig och sitter hemma och väntar på att hämta ronja så har jag tid att fundera på sånt här.. till vem skriver man egentligen kram eller någå liknande. jag menar jag skriver kram till de jag känner och har någon form av regelbunden kontakt. vissa av dem får t.om. ett puss, men var just inne på en sida där en hade skrivit kram åt en annan och den som hade skrivit kram känner absolut inte den andra. endast sett personen en gång och det var inte i en situation där personen i fråga skulle ha lärt känna den andra personen. jag säger då det, är det svenskarna som är så förbannat gulliga med varandra och allt ska vara så rart och kärt och är det bara jag som tycker om att ha nån form av distans eller är personen i fråga patetisk????

?!?!?!?!

2010-12-16 @ 12:03:55

    


den ni!! =)

jag vet

2010-12-13 @ 22:27:14

det har varit dåligt med uppdatering nu, men det har liksom varit så mycket annat.

kom hem från syster Maria, efter ett en natts stopp hos Jojjo och Danne, på torsdagen. vi hade jätte roliga dagar tillsammans, som vanligt, med skoj och skratt. på programmet stod det shopping, bada bastu, besök i tropiclandia, yatzy spel, lek och mys pys tillsammans.







när vi kom hem var det Peters tur att fylla år och jag hade ju varit så snäll så jag hade köpt två biljetter till bon jovis konsert i juni. så i sommar blir det konsert för vår del. hur roligt som helst.

sen har jag kämpat på som en tok för att få mina IT kurser gjorda.men nu så är de gjorda och inskickade.. skönt..så förutom presentation imoron för IT kursen och på torsdag för barn och unga i behov av stöd kursen så är jag done för i år. och tar nästa och sista steget i min utbildning i slutet av januari. hipp hurra för det.. tur att jag hade peter som kunde hjälpa mig med it uppgifterna för jag säger då det, jag skulle ha gått undr annars. så miljoner tack älskling.

idag har jag varit på jobb och det blir ännu det imoron och onsdag. och idag har varit en sån dag att jag har varit glad och nöjd över mitt yrkesval. har haft så roligt med barnen och har lekt och grejat med dem hela dagen. tänk om alla dagar kunde vara så. =)

sen var det dags för lucia på eftermiddagen. det var ju lovas första lucia tåg att medverka i men för ronjas del så gick det på ren vana. =)



sen han jag också med ett frissa besök idag som resulterade i kort eller kortare hår. härligt värre.


örk

2010-12-05 @ 16:41:10



vilken start på en semester..vi kom fram på fredag kväll eller egentligen natt, fick flickorna i säng och så tog det inte länge för Ronja börja hosta och så kom det..det man inte vill nämligen spyor..fy blä vad det blev mycket. eftersom vi är fyra personer i en etta med inte allt för mycket extra sängkläder och handdukar och ett hem med inte för mycket extra "barn-har-spysjuka-grejer". vi klarade natten och förmiddagen men på dagen började min mage också leva sitt liv, så efter en tid så var badrummet min vän också. hela dagen gick i alla fall åt att må dåligt och önskan om att det skulle bli bättre och att Lova och syster inte skulle åka på det, men dom klara sig. =)

det tog drygt ett dygn att bli som vanligt igen och idag har vi varit på stan. skönt när magen vill vara snäll och nu hoppas jag att det tar minst lika länge till nästa gång som det var sen senaste gång, för fy fan för spysjuka..örk!!!