två listor

2010-07-31 @ 16:15:08

har gjort två listor på spotify



den ena listan heter catharina party och den andra catharina snyft. roligt att söka både gammal och ny musik som berör mig på olika sätt.
men vill gärna ha lite hjälp så om ni har något tips på någon bra låt som NI tycker att är bra på ett eller annat sätt så skriv gärna åt mig. =) roligt också att upptäcka ny musik.

och jo, jag vet att Catharina snyft blir lite jobbigt men lite terapi musik behövs alltid!!!

i feel pretty..

2010-07-30 @ 20:21:53

finns inte många bilder som så här, men jag har äntligen hittat en bild som jag faktiskt tycker om och känner mig stolt över.. finns tyvärr alltför mänga som visar motsatsen..

någon form av uppdatering

2010-07-30 @ 18:50:26

nu har vi i alla fall kommit hem och står på fötterna igen


i alla fall Lova som äntligen kan använda Ronjas gamla Pumisar. =)

har i alla fall lite bilder från västanfjärd, båtresan, bröllop och leklandet, som för övrigt besöktes idag tillsammans med Linda, Kimmen och deras flickor.

    
dagar i Västanfjärd tillsammans med familjen, Linn och min mofa, och flickorna trivdes bra i hans famn.

        
Och så var det båtresan med besök på Vänö, Helsingholm, där hästen Skäriman bodde som Ronja fick rida.Han var lite stor åt Lova så hon fick nöja sig med ett får. =) Efter helsingholm åkte vi till Högsåra. mycket fint väder.


Lova fick chansen att äta blåbärspaj alldeles själv. det sjönk snabbt och efteråt kunde hon nog ha kunnat gå på maskerad. =)
 
Annas och Anders bröllopsfest, men det fanns mycket mer än det här. =) och sori Danne men jag måste.. =)


hemma i Gävle igen..

   
..och en heldag på leklandet.


till sist en bild på min Carina och jag när vi fick en helkväll tillsammans. miss you..

hoppas ni får nån glädje och lycka av att se dessa bilder. det får i alla fall jag..massor...

vägen hem

2010-07-26 @ 07:58:19

så var den sommaren i Finland slut. idag blir det att packa och imoron blir det hemresa. men oj vad mycket vi har hunnit med under den här tiden. sen senast jag skrev så har det varit 2 års kalas, en vecka i Västanfjärd, 4 dagar på sjön med mamma och Benko. det var så skönt att få åka båt och bara få vara. tack så jätte mycket för några super dagar på de sju haven. =)
och i lördags var det dags för ett fint och festligt bröllop. och idag hoppas jag ännu att vi hinner träffa det nya gifta paret. =)

Ronja agerade brudnäbb på lördag och hon var så fin. själv fick man ju också klä upp sig till fest och jag var till frissan och fixade håret och det var så skönt att slippa tänka själv på det. gubben hade ju också köpt nya kläder för partajet så jag hade en riktigt stilig man med mig.






efter att mamma hade tagit Ronja och Lova så var det fest långt in på natten. god mat, mycket dricka och en massa dans. =)

men nu som sagt är det dags att packa ihop så vi kan åka hem imoron. blandade känslor för det. skönt att få komma hem och roligt att träffa de där, men smatidigt så är det så förbannat ledsamt att lämna allt och alla här igen. det har varit mycket tårar de senaste dagarna och med kommer det väl att bli. ska trots allt försöka hålla humöret i styr för Peters och flickornas skull. =)

så var vi här igen

2010-07-09 @ 19:21:09

natten mellan tisdag och onsdag vaknade jag för att det var så förbannat varmt. efter en stund var även Lova vaken och vad såg jag, jo att hon hade ställt sig upp i sängen. det här var i en vanlig spjälsäng. följande kväll sov hon i en resesäng och även där blev resultatet detta..



på onsdag var det utfärd till Hangö med de här favoriterna



och det blev pizza på classic pizza, finlands största glassar, lekpark och sen hem.


(tack för bilderna schwester..)

igår blev det shopping för Peter behövde slips till bröllopet och så blev det också en skjorta på köpet.



och så köpte jag en klänning/top som jag bara tyckte att var så fiiiiin..



nu är Peter på jobb, flickorna sover, Maria och jag dricker cider och väntar på att hennes kompisar ska komma hit. =)

på tiden

2010-07-06 @ 20:03:35

nu har det varit väldigt knappt med uppdatering, men solen och det varma vädret har lockat mera än inne vid datorn. =) nu kommer det i alla fall lite bilder från den senaste tiden.


besök på mammas jobb var Ronja tyckte att hon skulle pröva chefsrollen..kan nog bli bra ännu.

  
mys och bus med moster/gumor av båda de slag.


förberedelser inför kalas

    
så var det äntligen kalas med en lycklig 4-åring som bl.a. fick en ny cykel. förutom den kom det också crocs, lego, mjukisdräkt, pysselgrejer, barnkrocket, skedar... i alla fall så fick födelsedagsbarnets gufar direkt gå med på cykeltur. allas vår fafa var också populär med både prat och bus.


lite lek i parken efter kalasets stohej.

sen var det dags för en vecka i Barösund med många sköna dagar fyllda av midsommarfirande, kusinlek, slapp och slöande, metande, barnvaktande, bårutfärder, butikbesök och glassätande, bastubad samt Lova som började sin karriär med att vara överallt och snabbt. =)
                     


  
tillbaka i Ekenäs var det dags att fira Maria(och Johanna för vi åt nog kaka för henne också=) )


fredag kväll med lite valsprövning =)

medan Peter och flickorna var med Johanna och Linn på muminkonsert så...
    

åkte jag iväg på polttarit. den här gången var det Annas tur. dagen fylldes snabbt med cider, picknick, bilkörning i slalombacke, en tur med rapid båten, bastu, mat och utgång. roligt hade vi och slutade kvällen vid prisses..det vanliga. =) och massor med skratt..hysteriskt.. =)
       


     
de senaste dagarna har vi bara varit på stranden och haft det hur skönt som helst. solat, badat och ätit picknick mat.. jätte skönt att bara få vara.

kram på er alla där ute. och ni i Sverige, miss you...