natt och dag

2010-05-23 @ 14:49:17

vädret har verkligen varit som natt och dag under helgen. igår var det sol och fint vilket resulterade i att vi girls tillbringade vår tid ute. Ronja ville t.o.m bada i poolen så det var bara att plocka fram, pumpa upp och fylla så var hon nöjd. =)

   

efter utevistelsen fick vi besök av fyra stycken Nordlundare,nämligen syskonskaran som var på väg från Örebro och norrut så dom tog en snabb visit, som innehöll dricka paus och vessapaus, här. Roligt att hinna träffa dem innan sommaren för det blir nog väl inte mer innan eller under sommaren.

sen var det bara att göra sig färdig för partaj. den här gången var det 30-års partaj som gällde. god mat, gott vin och trevligt sällskap. och barnen fick leka av sig. tack så mycket för allt, värd och värdinna..=)

vaknade av ett spöregn som bara fortsatte och fortsatte och fortsatte. och ja, det regnar fortfarande. så vi hoppade in i regnkläder och sen ut. Ronja hoppade i ALLA vattenpölar och så blev hon glad över att jag också gjorde det. och varför inte, det är ju också roligt. =)

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback