påsk

2011-04-26 @ 07:57:09

nu är påskhelgen förbi och vardagen är här. påsken fylldes med påskkärringar, sol, god mat, gott sällskap och slö och slapp och så var det premiär för Lova att cykla på trehjulingen som är för stor så hon inte räcks till tramparna men hon vill så och så Ronja som skulle börja med cykling utan stödhjul..gick så där.. hon satt den sidan emot så får se hur det går i framtiden. men så skönt att vara ledig några dagar och bara kunna vara ute hela långa dagarna.

min tid mina barn

2011-04-18 @ 20:37:16





har tänkt jobba kortare dagar från hösten för jag vill ha mera tid med barnen här hemma. känns konstigt och fel att jag för bort mina barn långa dagar för att ta hand om andras barn. jo, jag tycker massor om mitt jobb, men jag tycker ännu mer om mina barn.

varför finns det då människor som ifrågasätter det här så mycket. en av kommentarerna som jag faktiskt tycker var helt konstig var att eftersom det har varit tal om att min särmor skulle flytta hit så tyckte en människa att då ordnar det ju sig med flickornas långa dagar hos dagmamman eftersom  svärmor kan ju ta hand om dom. den här gången var jag ändå snabb att svara att det är ju MINA barn som JAG vill vara med. jag har velat ha barn för att kunna vara med dem och få vara med och uppfostra dem. vi har dessutom en så bäst dagmamma så hon är som en mommo/fammo åt våra barn. men det är ju JAG som vill vara med dom. följande kommentar var att det blir ju svårt när man inte har ett så stort nätverk som kanhjälpa till.. men fortfarande är det faktiskt JAG som vill vara med mina barn. vad är det som är så svårt att förstå??

i alla fall ser det lovande ut för mig att få kortare dagar vilket känns jätte skönt. 2 timmar kortare dagar gör mycket.

fredag..igen..

2011-04-15 @ 17:01:18

äntligen fredag igen.. hade öppning idag så jag skulle sluta halv 2 men sen var barngruppen SÅÅÅÅ stor som 4 barn så jag kunde gå redan vid ett. skönt.. hann iväg till stan för att köpa nya utebyxor åt Ronja och hämta ut mina linser före jag åkte och hämta flickorna. dessutom blev det lite fredagsgott också. =)

blir pizza idag och sen slapp i soffan. Lova har över 39 graders feber och jag hoppas det snabbt går över. men det gör det säkert, kan ju faktiskt vara reaktion på vaccinet hon fick förra veckan.

sen är det faktiskt dags att önska mamma en skön ledighet som jobbar sista dagen idag för att vara ledig läääääänge. ha så skönt mamma, det är du absolut värd.

bil

2011-04-14 @ 18:48:22

idag har vi köpt ny bil åt oss. det blev en Ford Focus Platinum Kombi -11. färgen på den här bilen är lite missvisande för vi har lite annan färg, men modellen är den samma i alla fall. vi får den den 26 eller 27 april pch sen är det bara att tuta och köra. känns skönt att ha en bra bil. =)


insulinpump

2011-04-13 @ 21:11:38

batteriet i min pump explodera natten till igår så jag ringde och undrade vad jag skulle göra åt det och så skickade dom en ny åt mig.. så nu har jag en ROSA pump!!!



inspiration..

2011-04-13 @ 19:23:01

..är borta.

jag som hade kommit så bra igång med hälsosam mat, springande, hålla ordning på saker osv. nu har jag tappat allt. har igen lust till nånting och skulle egentligen bara villa lägga mig under täcket och bara vara. vad det beror på har jag ingen aning om. har någon något förslag till vad och hur jag ska hitta motivation och inspiration till allt igen??? är bara trött just nu. kanske jag bara borde slänga på mig kläderna och ut och sen ut och springa men när sängen lockar såååå.. och allt som finns i skåpen här hemma så hittar jag någå gott i som jag absolut inte borde äta, men kan bara inte låta bli..

blääääää!!!!!!

jobb

2011-04-12 @ 05:54:07

efter en 12 timmar lång arbetsdag igår börjar en dag nu snart igen. samvete tickar på i mig efter att jag senast träffade flickorna på söndag kväll.. ja, Ronja träffade jag en snabbis igår men inte ordentligt. vilken tur att jag slutar tidigt idag så jag har tid hemma idag också. =) men som jag brukar säga åt andra som tycker att det är jobbigt att deras barn har långa dagar på dagis så är det så här samhället ser ut idag. skulle jag kunna vara ledig så oh yess att jag helt säkert skulle vara. nåja, igen idé att fundera över det här nu, utan det är bara att klä på sig och åka iväg till jobbet för att ta hand om andras barn som har föräldrar med dåligt samvete. ;)

ha en bra dag!!

veckoslut

2011-04-10 @ 20:45:32

veckoslutet lider mot sitt slut och imoron är det dags för jobb igen. helgen spenderades i örebro med dessa härliga delar av min familj.





dessutom var det första träff med två katter också. fick bara den ena på bild dock för den andra sprand iväg just när jag hade kameran framme. nåja, den här lilla kiddin fick jag med i alla fall. =)


en jätte skön och rolig helg har jag bakom mig och förhoppnigsvis en braig vecka framför mig. =)

södagmorgon

2011-04-10 @ 09:18:12



sista moron hos Sophia.blev tidig väcknng för jag råkar ha två barn som inte kan sova när det är ljust.. men lite fick dom nog hålla ut ändå. och glada är vi ändå. =)

det bir lite frucke och sen ska vi åka iväg till gustavsvik och simma. är någon form av äventyrsbad här i örebro. skojs skojs.


nu äntligen

2011-04-08 @ 22:47:38

nu ska jag ta och skärpa mig. har varit jtte dåligt på skrivande fronten på senaste tiden men nu ska det bli en förändring. =)

fick min examenspresent av gubben idag och det ska absolut vara en hjälp till att jag ska skriva mer.


ja detta är min nya vän. en hp mini pc rosa. =)