tacos

2011-08-26 @ 19:41:45

en vanlig svensk fredagskväll måste ju innehålla fredagsmys med tacos. så även i min familj. för mig blev det dock en lchf variant, med mycket gotta och inget bröd. =)



ordentlligt med mat blev det ändå.. och Ronja var inte så mycket sämre, fast hon är 22 år yngre än mig.



För Lova del var fredagssaften mer intressant än maten. =)



nu fortsätter fredagskvällen med gott vin..

lördagmorgon...

2011-08-20 @ 10:52:05

...är väl ändå en av de bästa stunderna under veckan. frukostbordet laddat med en hög godsaker (och så mina vänner pillren förstås. =) ) och tid att läsa tidningens alla små detaljer.



hela helgen är liksom framför en. måste dock erkänna idag att en liten gnutta ångest vilar över mig efter att ha haft 9 veckor semester och ska iväg på jobb på måndag. =/

CSI XL

2011-08-19 @ 18:58:39

till min stora förtjusning så läste jag i dagens tidning att klockan 21 kommer det CSI och denna braiga serie ska hålla på i 2 timmar. så nu har jag laddat med ostar och ska sjunka ner i soffan för att titta på när Horatio Caine och Mac Taylor ska lösa fall.. kvällen är räddad. =)



sova

2011-08-18 @ 20:43:00

det finns många saker so är tråkiga med att vara ensam med flickorna efter en hel sommar tillsammans. men mitt i allt det tråkiga finns det också sånt som är ganska skönt. en sak är att jag kan gå och lägga mig tidigt. det är inte så att jag inte skulle få eller kunna gå tidigt när Peter är hemma men då vill man ju ändå umgås lite på tumis också.. men nu så är jag ju ensam och mina två sover så gott så jag också kan gå och lägga mig, titta lite på tv och sen somna..zzzzzzzzz...