helgens outfit

2011-10-30 @ 18:22:32

detta har varit min outfit under helgen..en så skön uppfinning att hohho. =)



med andra ord har det alltså varit en JÄTTE lugn och skön helg. =)

nytt liv

2011-10-16 @ 19:27:45

nu har jag äntligen bestämt mig. har kommit på att min absoluta svaghet är godis och allt för mycket sånt. därför ska jag från och med imoron börja min karkkilakko/godisstrejk. denna ska vara åtminstone till jul. vet att jag kommer att behöva allt stöd och peppande men detta godisätande måste ta slut..ska dessutom skriva en lista på vad som ska räknas till godis alltså det jag får och inte får äta så jag inte i någon svag stund sedan tycker att jag kan äta någå som egentligen ändå är som godis. =)

tre gånger i veckan motion är ett måste!!! nu kör JAG i gång.. lycka till till mig. =)

smakupplevelse

2011-10-16 @ 15:24:15

har nu varit med om en väldigt positiv smakupplevelse nämligen...



det här med barnuppfostran

2011-10-16 @ 12:14:03

en liten fundering..hur galen kan man bli när man försöker uppfostra sina barn till vad som är rätt och fel och till svar får man skratt och fniss..sen försöker den äldre att förstå allvaret i det men så ser dom små liven på varandra och börjar skratta igen.. i all galenskap som jag känner inom mig så kommer jag samtidigt ihåg hur det var när jag själv var liten och fick tillsägelse av mamma och syrrorna (mest Maria, för Johanna var på någå sätt så mycket förståndigare) och jag inte kunde hålla oss för skratt..men nu arrrrrrrrggggghhh...

mamma

2011-10-08 @ 00:39:20


idag fyller världens bästa mamma år. och det är min mamma!!! egentligen fyllde hon år igår men jag är fortfarande vaken så det är fortfarande fredag för mig. =) GRATTIS min MAMMA!!!!



som också för övrigt är världens bästa mommo till alla hennes barnbarn!!