syskonkärlek

2011-09-14 @ 20:12:03



barnen var som vanligt hos sin dagmamma idag. hon hör ett skrik från Ronja och går till lekrummet för att se vad som har hänt. Ronja håller sig för kinden och berättar ingenting. Lova går dock iväg till dagmamman och pekar på kinden och säger "pipi" (ont på finlandssvenskt barnspråk). Ronja berättar då att Lova har bitit henne i kinden vilket också syns väldigt bra. svullen kind och ett bitmärke av lika många tänder som Lova har. Ronja får kallt på kinden och svullnaden sjunker aningen. Lova går och sova dagssömn och efter att hon har vaknat ska hon snabbt ner för att titta till Ronja och paja (smeka på finlandssvenska eller finlandism) henne på kinden. När dagmamman sedan sägr åt Lova att Ronja har väldigt ont i kinden så uppstår någonting som kallas för samvete och Lova börjar gråta. Ronjas kommentar till detta är att hon bara sa aj aj när Lova skulle ta en sak som Ronja inte ville att Lova skulle ta.. alltså ingen idé att fundera vidare på detta utan komma till en slutpunkt vid namn "syskonkärlek". i och för sig en lite hårdare och råare variant men ändå.

Men slutet gott, allting gott. Jag måste väl ändå säga att vilken tur att Lova bet Ronja när hon nu en gång tydligen skulle bita.

p.s. bilden har ingenting med denna händelse att göra men den visar den syskonkärlek som finns mellan dessa 3 syskon.. konstigt dock att det är Ronja och Lova som har konstiga miner och Sophia är den som ser normal ut. =) eller så ser dom små ut so dom gör för att om storasyster vill vara med dom på bild så gör man det för henne = syskonkärlek. =) d.s.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Åååh. Jag har visst int läst din blogg på ett tag. Har inte ens sett det här inlägget. Men vilken fin bild! ^^ Min pruttkorv och pruttelipruttkorv (som Ronja har sagt att Lova får kallas. :p)!



Men faktiskt ovanligt att det är jag som ser normal ut! :p hah! pluppar! <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback