tager vad man haver

2012-02-18 @ 10:16:37

frukostdags hemma och jag konstaterar när jag tar en titt i kylskåpet att det är inte mycket till god lördagsfrukost.. suck. vill inte heller köpa hem ett och annat för imoron bär det av. så jag "tömde" fruktfatet och tog a-fil/piimä och blandade ihop allt. på det lite kanel och det blev en perfekt frukost med te på sidan om. =) man tager vad man haver. =)

tungan

2012-02-17 @ 21:10:19



nu håller jag på att bli galen med min sjuka tunga. annars har idag varit dagen som mitt mående börjar vända mot det bättre, men den här stackars tungan som har fyra blåsor på sig som går ihop till en enda på lilla tungspetsen. nu får det faktiskt vara nog!!!!

muffins

2012-02-16 @ 16:37:40



dagen har svept förbi genom att sova i tre timmar på soffan.. alltså fortfarande hemma och sjuk. =( men Sälen resan närmar sig och någonting måste göras så jag tog tag i saken, steg upp och bakade bananmuffins som kommer att vara så goda i backen efter grillkorv och varm kakao, med eventuellt lite minttu i. =)

så alla ni som tycker att ni ska undvika socker men ändå vill ha någå som är lite gott så rekommenderar jag detta recept på bananmuffins utan socker. =)

14 februari

2012-02-14 @ 10:07:28



jag är ingen fira alla hjärtansdag, men ni alla fina människor ska ändå ha en trevlig alla hjärtansdag. själv ligger jag lågt och är sjuk. börjar bli lite tråkig för denna flunssa tar aldrig slut. men nästa vecka är det ju semester också så frisk ska jag väl bli. =)

ha en fin dag alla nära och kära. och en stor del av mina läsare så saknar jag och jag tror faktiskt att ni vet vilka ni är. =) eller jag vet att ni vet.